KÜTAHYA / SİMAV - Simav Cumhuriyet Anadolu Lisesi

REHBERLİK SERVİSİMİZDEN 9, 10 VE 11.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YAZ DÖNEMİ ÇALIŞMA PROGRAMLARI DAĞITILDI

Okul Rehber öğretmenimiz Derya TEKE tarafından 9, 10 ve 11.sınıf öğrencilerimiz için yaz döneminde nasıl daha verimli bir tatil süreci geçirilir düşüncesinden ve gelecek seneye hazırbulunuşlulukları uygun öğrencilere ulaşılabilmesinden yola çıkılarak ders çalışma programları hazırlandı. Bu programlar hem rehber öğretmenimiz hem de sınıf öğretmenlerince öğrencilere ulaştırılmaktadır. Şimdiden öğrencilerimize yaz dönemini olabildiğince verimli geçirmeleri temennilerimizi iletiyoruz.

Bu çalışmada öğrenci eksikliklerinin tespitini yapan ve ders çalışma programlarını hazırlayan Rehber Öğretmenimiz Derya TEKE'ye teşekkür ederiz.

08-06-2023

Yayın: 08.06.2023 - Güncelleme: 08.06.2023 14:05 - Görüntülenme: 198