KÜTAHYA / SİMAV - Simav Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü konulu etkinlik okulumuz toplantı salonunda öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Mrt

İstiklal Marşımızı en güzel ben okurum diyenler için.

12 MART KONULU SERGİMİZ

ŞEHİTLİK VE ŞEHİT AİLELERİ ZİYARETİ ETKİNLİĞİ

Ramazan Şöleni:Birlikte Olma Vakti,Paylaşmanın Keyfi

Mrt

Vatan sevgisi ve Şehitlik konusunda Simav müftülüğü personellerinden Fatih Tuna hoca öğrencilerimize vatan sevgisi Şehitlik ve gazilik konusunda bilgi verdi.

SAATİMİN ALARMI KAİNATA AYARLI

Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi

Şbt

2023/2024 Eğitim-Öğretim yılı pansiyon hasbihal Şubat eylem planı çerçevesinde " Hayallerimin Kanatlarında Sorumluluklarım konulu sohbet" gerçekleştirilmiştir.

Şbt

2023/2024 Eğitim-Öğretim yılı pansiyon hasbihal Şubat eylem planı çerçevesinde "Başı boş  değiliz konulu  konferans" gerçekleştirilmiştir.

Şbt

2023/2024 Eğitim-Öğretim yılı pansiyon hasbihal Şubat eylem planı çerçevesinde " Satranç ve Masa  Tenisi" kurslarımız devam etmektedir.

Ock

ETKİNLİĞİMİZ YAĞMUR VE ÖĞRENCİ SAYISININ AZ OLUŞUNDAN DOLAYI YAPILAMADI.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem Etkinlik Haftası kapsamında  Avukat Abdullah Sami Ersoy ve Gastronomi alanında bilgi vermek üzere Aşçımız Harun Özer 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimizi bilgilendiler. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem Etkinlik Haftası kapsamında sinema etkinliğimiz. Ghanji filmini öğrencilerimiz ilgi ve severek izlediler.

Etkinlik esnasında öğrencilerimize mısır ikramında bulunduk.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem Etkinlik Haftası kapsamında eğlenceli ve çok zahmetli olan yap-boz etkinliğimiz.